ATVMOTOSHOP este o firma in plina expansiune, ce are ca domeniu de activitate comercializare de atv-uri, echipamente, piese si accesorii pentru acestea. A fost infiintata in anul 2012, de catre 2 frati si parteneri, care au cladit-o cu multa munca, perseverenta si daruire. A aparut din nevoia de independenta si libertatea de a oferi clientilor cele mai bune si rapide solutii.

 

Principiile care au stat la baza dezvoltarii acesteia si care continua sa ne ghideze in toate activitatile noastre sunt: profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea. Astazi, cei 2 frati continua sa mentina filozofia muncii intense si a autodeterminarii care a facut ca ATVMOTOSHOP sa creasca, sa o transmita echipei ce s-a format, echipa care incearca in permanenta sa va intampine cerintele cu aceeasi prietenie pe care o avem si intre noi, dar si cu o doza “sanatoasa” de professionalism.

 

Angajamentul nostru fata de clienti este unul pe termen lung, iar prezenta noastra pe piata este dedicata in intregime pentru a va sustine pasiunea.

Orice aveti nevoie pentru ATV/MOTO apelati cu incredere la ATVMOTOSHOP – Alegerea ta NR # 1

 

Va multumim mult pentru ca ati alocat cateva minute din timpul dvs. pentru a ne cunoaste mai bine!